Select Page

Granaat gevonden op bouwwerf

Granaat gevonden op bouwwerf

Gisteren werd op de bouwwerf van het Sportcentrum Sportoase Groot Schijn door de bouwvakkers een granaat gevonden. De Ruggeveldlaan werd afgesloten en het verkeer tussen Deurne Noord en Zuid zat vast. Een getuigenis door A. D. K. die er extra lang overdeed om thuis te geraken.

“Eindelijk thuis! Deurne staat stil tussen Zuid en Noord. Verkeersellende omgeving Ruggeveldlaan na bijscholing in Berchem. De granaat zat half in de grond en werd iets voor 16 uur ontdekt. De Antwerpse politie kwam snel ter plaatse en sloot de Ruggeveldlaan ter hoogte van de Boterlaarbaan af. Het verkeer kon zo’n twee uur niet passeren in de richting van de Turnhoutsebaan. Ook voetgangers konden tijdens de interventie ter hoogte van Park Groot Schijn niet meer door. Rond half zes kwam ontmijningsdienst Dovo onder politiebegeleiding ter plaatse om de granaat op te halen en te onderzoeken. Snel daarna werd de omgeving weer vrijgegeven.”

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
11°
Partly Cloudy
06:3920:43 CEST
Feels like: 8°C
Wind: 19km/h WNW
Humidity: 53%
Pressure: 1021mbar
UV index: 0

(advertenties)