Select Page

Ravage na onvoorzichtig manoeuvre

Ravage na onvoorzichtig manoeuvre

Er is stevig gebotst tijdens dit weekeinde. Tijdens een verkeerd afgelopen manoeuvre werden vier wagens geraakt.

Aan de Ter Heydelaan zorgde zaterdagmiddag een onvoorzichtige bestuurder voor heel wat ravage. Rond 15.30 uur haalde een auto een andere wagen in die dubbel geparkeerd stond. Een derde bestuurder (19) reed het inhalende voertuig, volgens getuigen met hoge snelheid, langs rechts voorbij. Het risicovolle manoeuvre liep mis. zijn auto raakte het dubbel geparkeerde voertuig dat daardoor begon te tollen. Daarna raakte hij onder andere ook nog het voertuig dat de inhaalbeweging maakte waarna het voertuig tegen een boom op de middenberm belandde. Ook een andere geparkeerde wagen deelde in de klappen. Bij het ongeval raakten dus vier wagens beschadigd. Twee ervan waren niet meer rijvaardig. De bestuurder (53) die dubbel geparkeerd stond, raakte lichtgewond en werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder die het ongeval veroorzaakte, reed met een voorlopig rijbewijs. 

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Rain Shower
06:3720:45 CEST
Feels like: 4°C
Wind: 23km/h WSW
Humidity: 90%
Pressure: 1011.85mbar
UV index: 0

(advertenties)