Select Page

Een nieuwe brug in Deurne

Een nieuwe brug in Deurne

Deurne krijgt er in de nabije toekomst een brug bij. Een brug die twee delen van Park Groot Schijn zal verbinden.

Op de gemeenteraadscommissie ‘wonen, patrimonium, groen, dierenwelzijn, stads- en buurtonderhoud, en gezondheids- en seniorenzorg’ stelde gemeenteraadslid Koen Laenens (N-VA) een vraag aan de bevoegde stadsschepen Fons Duchateau (N-VA). Het Deurnese gemeenteraadslid wilde een actuele stand van zaken over het Park Groot Schijn. Meer bepaald wenste hij te weten hoever het voorstel was gevorderd om een bijkomende brug te plaatsen. Laenens: “Vorig jaar werden de verbindingspaden van de sportvelden richting het speelbos aangelegd. Maar wat nog ontbreekt, is een brug over het Groot Schijn.” Dus stelde Laenens de vraag aan de bevoegde schepen Duchateau. De schepen gaf een positief antwoord.

Gemeenteraadslid Laenens: “De schepen wist me te vertellen dat het ontwerp van de brug klaar is. Het wordt er een met een betonnen vloer en stalen leuningen. De uitvoering zal plaatsvinden in het voorjaar 2021 zodat gebruikers van het park vanaf dan niet meer moeten omwandelen langs de Ruggeveldlaan.”

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Partly Cloudy
06:3520:47 CEST
Feels like: 6°C
Wind: 23km/h NW
Humidity: 74%
Pressure: 1023.71mbar
UV index: 1

(advertenties)