Select Page

Drie jongeren worden in elkaar geklopt

Drie jongeren worden in elkaar geklopt

Drie jonge mannen werden na een scoutsfuif in de MS hoeve in Park Groot Schijn slachtoffer van zinloos geweld.

Om de kerstvakantie in te luiden organiseren de scouts van Sint Rumoldus al enkele jaren op de laatste vrijdag van de eerste schooltrimester de fuif ‘Nightmare before Christmas’. Voor enkele bezoekers eindigde het feestje op een nachtmerrie. Drie scoutsleiders van de nabijgelegen Sint Bernadette trokken in de vroege ochtenduren naar huis. Op de parking voor het kerkhof van Ruggeveld raakten ze aan de praat met een vijftal niet-gekende jongeren. Dit gesprek nam een verkeerde wending en de onbekende kerels werden agressief. Ze belden bovendien nog een aantal kompanen op zodat de drie scoutsleiders tegen een overmacht van  15 belagers stonden. Er vielen rake klappen en zelfs toen ze op de grond lagen, bleven de aanvallers trappen waar ze konden. Een van de drie slachtoffers was er zo erg aan toe dat hij moest worden opgenomen op de dienst intensieve zorgen van AZ Monica. Hij mocht gisteren het ziekenhuis verlaten.

De herrieschoppers verdwenen in de richting van de stad. De organisatoren van Nightmare before Christmas roepen iedereen op om alle info te geven die kunnen helpen bij het vinden van de daders.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
23°
Partly Cloudy
05:4721:49 CEST
Feels like: 23°C
Wind: 14km/h WSW
Humidity: 56%
Pressure: 1020.66mbar
UV index: 7

(advertenties)