Select Page

Hel van Deurne lag vanavond even aan het rondpunt van Wommelgem

Hel van Deurne lag vanavond even aan het rondpunt van Wommelgem

Vanavond is er aan het rondpunt in Wommelgem een knokpartij ontstaan tussen supporters van R.F.C. Antwerp en Club Brugge.

Hooligans van beide voetbalclubs hadden afgesproken aan de carpoolparking aan het rondpunt in Wommelgem om een robbertje te vechten. Er was ook een bus met Club Bruggesupporters onderweg. Een agent die geen dienst had, had vernomen dat er een vechtpartij op til was. Daardoor kon de politie snel ter plaatse zijn. Tientallen ploegen van de lokale politiezones Minos en Antwerpen kwamen naar de plek afgezakt waar de voetballiefhebbers al begonnen waren op elkaar in te hakken. De agenten konden erger voorkomen. Tussen de 50 en de 60 vechtersbazen werden bestuurlijk aangehouden.

Antwerp speelde vanavond uit op Club Brugge KV en verloor met 1-0. Antwerpsupporters betwisten het doelpunt van Brugge omdat de bal niet over de lijn zou zijn gekomen. De scheidsrechter had het echter anders gezien.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Fair
06:4520:38 CEST
Feels like: 6°C
Wind: 19km/h SSW
Humidity: 81%
Pressure: 1011.51mbar
UV index: 0

(advertenties)