Select Page

Draak duikt op in het straatbeeld

Draak duikt op in het straatbeeld

De Drakenhoflaan maakt haar naam waardig. Op het rolluik van een huis staat sinds kort een draak geschilderd.

De Drakenhoflaan is genoemd naar het daar gelegen ‘Drakenhof’. Dit hof was eertijds een boerderij maar werd in de 17de eeuw omgebouwd tot een buitenverblijf. De toenmalige eigenaar voerde een draak in het wapenschild. Sinds enkele dagen siert dit fabelachtig dier ook het rolluik van het huis van Maarten Reijniers. De jonge man die een aantal maanden terug het huis kocht, is volop bezig zijn nieuwe woning te renoveren. Hij hoopt in september klaar te zijn met de werkzaamheden. Reijniers: “Dan begin ik terug als tatoeëerder. Die activiteit heb ik door de verbouwingen noodgedwongen moeten stopzetten.” De draak op het luik is een eigen creatie van Reijniers. Vroeger heeft hij nog workshops graffiti schilderen gegeven.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
18°
Fair
05:4021:38 CEST
Feels like: 18°C
Wind: 3km/h WNW
Humidity: 67%
Pressure: 1015.58mbar
UV index: 0

(advertenties)