Select Page

Tweedaagse verkeersactie levert flink wat overtredingen op

Tweedaagse verkeersactie levert flink wat overtredingen op

Het verkeersondersteuningsteam van de regio Oost voerde vrijdag en zaterdag controles uit in hun regio. Er werd vooral gecontroleerd op bestuurders die het rode licht negeerden en rondreden met hun gsm achter het stuur op de drukke verkeersassen in Deurne. Om de pakkans te verhogen werd in burger gewerkt. Aan de actie namen ook drie stagiairs van de politieschool mee.

Tijdens de actie werden 431 inbreuken vastgesteld, maar liefst 66 bestuurders negeerden een rood licht en 52 bestuurders hadden de gsm in de hand. Nog eens 41 foutparkeerders werden beboet omdat ze op het trottoir parkeerden. 15 vrachtwagens werden geverbaliseerd omdat ze parkeerden op een plek waar een verbod voor voertuigen van meer dan 3,5 ton geldt. Ook werden 169 mindervalidenplaatsen gecontroleerd, op 6 plaatsen werden een foutparkeerder beboet. Tot slot werd één onverzekerde wagen in beslag genomen en kregen 10 fietsers een boete omdat ze rondfietsten zonder verlichting.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
16°
Rain
05:2622:01 CEST
Feels like: 16°C
Wind: 11km/h N
Humidity: 92%
Pressure: 1012.87mbar
UV index: 0

(advertenties)