Select Page

Ongevallen met vluchtmisdrijf

Ongevallen met vluchtmisdrijf

Het lijkt erop of het dit weekeinde het weekeinde van de vluchtmisdrijven was. Op minstens twee plaatsen werden auto’s beschadigd en was de dader schampavie.

Gisteren werd op de Franck Craeybeckxlaan drie geparkeerde wagens aangereden. De dader pleegde vluchtmisdrijf. Getuigen hadden nog wel een zwarte metallic kleurige auto zien wegrijden. Wat achter was gebleven in de ravage was de spiegel en rooster van de bestuurzijde van de auto van de dader. Als gevolg van een oproep op facebook kwamen er enkele tips binnen waarmee de politie verder aan de slag kan.

Vannacht had dan weer een aanrijding plaats op de Ten Eeckhovelei. Daar werd een bestelwagen aangereden door een grijze Nissan. Ook hier pleegde de chauffeur vluchtmisdrijf. De aanrijdende auto verloor een lamp en een reservoir van de ruiterwisservloeistof. Ook de twee auto’s die voor de aangereden bestelwagen stonden, zijn zwaar beschadigd omdat de wagens door de schok op elkaar zijn ingereden.

Wie meer info heeft die kan helpen deze zaken op te lossen, moet die zeker geven. Voor de zaak van de Ten Eeckhovelei kan dat op info@fotope.be 

Foto boven: Ten Eeckhovelei

Foto onder: Frank Craeybeckxlaan

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
23°
Partly Cloudy
05:4721:49 CEST
Feels like: 23°C
Wind: 14km/h WSW
Humidity: 56%
Pressure: 1020.66mbar
UV index: 7

(advertenties)