Select Page

Beton dat nog sterker is dan beton

Beton dat nog sterker is dan beton

Een lezer maakte ons attent op een bericht in zakenkrant De Tijd. Het gaat om een samenwerking van de familiale start-up Kwantz met de Naessens group.

Ondernemer Willy Naessens pompt volgens De Tijd geld in het bedrijf Kwantz dat op zoek is naar investeerders om internationaal te groeien. Kwantz maakt, en we citeren De Tijd: “Beton dat ‘vijf keer zo sterk is’ als normaal beton, en dat ‘drie tot vier keer zo lang’ meegaat. Het gaat om een nieuw type designbeton dat het Oost-Vlaamse bedrijf vooral in de markt zet als natuursteen voor interieur, zoals keukenbladen, badkamers en trap- en vloerbekleding. Ook ander maatwerk is mogelijk. Kwantz werkte al voor Brussels Airport en maakte standbeelden voor in het Brusselse Leopoldpark.” Naessens kreeg bekendheid in Vlaanderen door zijn deelname aan het tv programma ‘The sky is the limit’. Naessens group is vooral actief in de bouwsector.

Wat heeft dat nu met Deurne te maken? Steffi Dils, de marketingverantwoordelijke, en haar broer Jeroen Dils, bedrijfsleider, zijn afkomstig uit Deurne. Hun ouders woonden nadat ze trouwden een tijdje op het Eksterlaar. Hun grootvader langs moeders zijde, Willy Blyaert, was nog voorzitter van de KWB (Christelijke werknemersbeweging), afdeling Sint Jozef aan het vliegveld. Deurne stuurt zijn zonen en dochters uit.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
16°
Rain
05:2622:01 CEST
Feels like: 16°C
Wind: 11km/h N
Humidity: 92%
Pressure: 1012.87mbar
UV index: 0

(advertenties)