Select Page

Jonge dealers opgepakt

Jonge dealers opgepakt

Het waren drukke dagen voor de politie. Want ook de drughandelaars starten hun handeltjes weer op.

In het voorbije weekeinde mekte het wijkondersteuningsteam van de regio Oost tijdens een controleactie in Deurne-Noord twee verdachte jongeren op die aan het fietsen waren op de Bisschoppenhoflaan. De jongeren maakten kort contact in de inkomhal van een appartementsgebouw en werden meteen hierna gecontroleerd. Ze bleken in het bezit van cannabis, 880 euro cash en meerdere gsm’s. De bewoner van het appartement erkende drugs te hebben aangekocht. De twee jongens (16 en 14) werden voorgeleid bij de jeugdrechter.

Drugsdealer verraadt zich door rijgedrag

Een team van de mobiele eenheid zette vrijdag een voertuig aan de kant op de Bisschoppenhoflaan. Het voertuig viel op door het gevaarlijk rijgedrag van de bestuurder. De man gaf een zenuwachtige indruk. De politie nam een speekseltest af, daaruit bleek dat de bestuur rondreed onder invloed van drugs. Bij verdere controle bleek dat de man zich ook bezighield met handel in verdovende middelen. Hij werd gefouilleerd en de politie vond vier pakjes cocaïne en een som geld. Bij hem thuis volgde een huiszoeking. Daar werden nog heel wat meer verkoopshoeveelheden cocaïne en geld gevonden. De drugs, zijn mobiele telefoon, geld en de auto zijn in beslag genomen. De verdachte van 26 jaar wordt voorgeleid bij de onderzoeksrechter.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Fair
06:4520:38 CEST
Feels like: 6°C
Wind: 19km/h SSW
Humidity: 81%
Pressure: 1011.51mbar
UV index: 0

(advertenties)