Select Page

Straatdealer gearresteerd

Straatdealer gearresteerd

Tijdens een actie tegen straatdealen in Deurne Noord controleerde het wijkondersteuningsteam van Oost zaterdag een man van 19 jaar.

De jonge man hield zich verdacht op in de omgeving van de Frank Craeybeckxlaan. Tijdens het korte toezicht dat volgde, kon de politie vaststellen dat iemand drugs bij de verdachte kwam kopen. Toen de politie wilde overgaan tot controle zette de verdachte het op een lopen. Na een korte achtervolging werd hij ingerekend. Hij gedroeg zich weerspannig en wilde niet met het onderzoek meewerken. Uiteindelijk werden er acht dosissen cannabis, cash geld en twee mobiele telefoons op de man gevonden. Bij hem thuis werd een huiszoeking gedaan waar ook nog een grotere som geld, dat verstopt zat, gevonden werd. Tijdens de arrestatie raakten enkele collega’s lichtgewond. De verdachte werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Die heeft hem aangehouden. De afnemer kreeg een onmiddellijke minnelijke schikking van 75 euro.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Mostly Cloudy
06:3320:48 CEST
Feels like: 2°C
Wind: 11km/h WNW
Humidity: 75%
Pressure: 1022.69mbar
UV index: 0

(advertenties)