Select Page

Een nieuwe hangar op de luchthaven

Een nieuwe hangar op de luchthaven

De Belgische private jet company ASL Group is gestart met de bouw van een hangar van 2400 m² op de luchthaven van Deurne. Deze tweede hangar zal het bedrijf in staat stellen om de groei van zijn vloot op te vangen en om hangarruimte te bieden aan FBO/Business Aviation klanten.

Het bedrijf verwacht dat de loods in mei/juni 2020 operationeel zal zijn. De eerste hangar en kantoren van ASL werden al in 2006 geopend. Sindsdien is het bedrijf gegroeid en ook de vloot (samen met de Nederlandse dochteronderneming JetNetherlands) is uitgebreid. De vloot bereikt nu 40 vliegtuigen verspreid over de verschillende bases van de groep in België en Nederland.

Voor dit project werkt ASL samen met het industriële bouwbedrijf Almobe, dat ook de eerste hangar en kantoren bouwde. Het nieuwe gebouw komt recht tegenover de huidige ASL-loods en zal voorzien zijn van een 40 m brede x 8,2 m hoge deur, met vrije overspanningen van 40 m in beide richtingen.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
22°
Partly Cloudy
05:5621:41 CEST
Feels like: 22°C
Wind: 8km/h W
Humidity: 53%
Pressure: 1021.33mbar
UV index: 7

(advertenties)