Select Page

Nieuw districtsraadslid legt de eed af

Nieuw districtsraadslid legt de eed af

Alvorens de districtsraad gisteren overging tot de orde van de dag, de bespreking van de meerjarenbegroting, werd een nieuw districtsraadslid ingezworen.

Uittredend districtsraadslid Veronique Spuesens (N-VA) is begonnen aan een bachelor-na-bachelor. Ze combineert dit met een fulltime job als verpleegster. Hierdoor kon ze zich niet steeds vrijmaken om aanwezig te zijn op de zitting van de districtsraad. Zij besliste om haar mandaat door te geven aan iemand in de partij die dat wel kon.

Spuesens wordt opgevolgd door partijgenoot Alain Hoeckx (29). Hij is een communicatie expert bij een online marketingbureau in Deurne. In de periode 2015 tot 2018 was hij tevens werkzaam in het districtshuis van Deurne. Eerst als loketmedewerker, later als chef van de afdeling. Het nieuwbakken raadslid heeft alvast heel veel goesting. Hoeckx: “Met zeer veel enthousiasme en goesting vat ik mijn mandaat aan. Ik heb éeht een hart voor Deurne. Ik kan niet wachten om mee te bouwen aan het Deurne van morgen.”

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Sunny
06:4520:38 CEST
Feels like: 5°C
Wind: 16km/h SW
Humidity: 83%
Pressure: 1012.19mbar
UV index: 0

(advertenties)