Select Page

Paaltje weer omvergereden

Paaltje weer omvergereden

In de lente schreven wij hier in Gazet van Deurne over de houten paaltjes op de hoek Gallifortlei-Ter Heydelaan die met de regelmaat van een klok worden omvergereden.

Buurman François Verstraelen vertelde in het voorjaar dat hij de stad had ingelicht over het probleem van de paaltjes die telkens weer omver worden gereden. Hij had ook een oplossing gesuggereerd: vervang de paaltjes door betonnen of metalen obstakels. Verstraelen: “Ik heb toen telefoon gehad van het district dat men het probleem nader zou bekijken en voor een oplossing zou zorgen. Wat later werden er evenwel opnieuw houten paaltjes geplaatst. Wat blijkt nu, we zijn zes maanden verder en het probleem is nog steeds niet opgelost. Integendeel, voorbije zaterdag is een van de paaltjes nog maar eens omver gereden.” Verstraelen meldde het probleem aan het district met een cynisch ondertoontje: “Ik hoop dat deze nog eens voor de 15 de keer worden hersteld of vervangen, telkens door 3 personen. Wat een nutteloze kost.”

Verstraelen kreeg gisteren antwoord van de districtswerking: “Bedankt voor uw melding over de opnieuw uitgereden paaltjes aan de Gallifortlei/ter Heydelaan. Wij bezorgden uw melding aan onze interventiedienst voor de herstelling. Anderzijds stuurden wij uw melding door naar onze consulente openbaar domein voor een eventuele structurele oplossing.”

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
13°
Rain Shower
05:3521:43 CEST
Feels like: 12°C
Wind: 11km/h SW
Humidity: 85%
Pressure: 1016.93mbar
UV index: 0

(advertenties)