Select Page

Netwerken en een goed doel steunen

Netwerken en een goed doel steunen

Netwerk Deurne brengt ondernemers, sport en cultuur samen in Deurne. Ieder jaar organiseert het netwerk evenementen om contacten te leggen met de vertegenwoordigers van de verschillende organisaties.

Voor het najaarsevent koos Netwerk Deurne om het magische event De Grote Schijn in het Rivierenhof te bezoeken gecombineerd met een diner en netwerkdrink. Bovendien werden ook de banden aangetrokken met Junior Chamber International (JCI) Antwerpen die het netwerkevent mee organiseerde. JCI  is een internationale organisatie van jonge leiders en ondernemende mensen tussen 18 en 40 jaar.

Omdat ondernemers naast netwerken ook een bijdrage willen leveren aan de lokale gemeenschap werd tijdens het diner een cheque van 500 euro aan Olympic Pirates Deurne uitgereikt. Organisator Marino Finck legt uit waarom: “Olympic Pirates Deurne is meer dan een voetbalclub. Via de sport biedt ze de kinderen de kans om zich te ontwikkelen. Er wordt gewerkt aan normen en waarden en huiswerkbegeleiding zorgt voor meer stabiliteit. In toekomstgerichte workshops zoals ‘Digitale Wolven’ leren de kinderen programmeren. De aanpak is sterk gepersonaliseerd door een goed contact met de scholen van de jongeren en via huisbezoeken die gebeuren om meer inzicht te krijgen in hun leefwereld en uitdagingen.”

Foto: Overhandiging van de cheque met v.l.n.r. Paul Naveau, voorzitter JCI Antwerpen, Alain Hoeckx, mede-organisator, Marino Finck, organisator en Benny Van Loon, voorzitter Olympic Pirates.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
22°
Partly Cloudy
05:5621:41 CEST
Feels like: 22°C
Wind: 8km/h W
Humidity: 53%
Pressure: 1021.33mbar
UV index: 7

(advertenties)