Select Page

Vanaf de lente vliegt Tui dagelijkse vanuit Deurne naar Malaga

Vanaf de lente vliegt Tui dagelijkse vanuit Deurne naar Malaga

Voor het zomerseizoen 2020 heeft TUI fly vanuit Deurne voor het eerst een dagelijkse vlucht naar de topbestemming Malaga.

Volgens persverantwoordelijke Vanessa Flamez zijn de toegevoegde vertrekdagen vrijdag en maandag ideale reisdagen om erop uit te trekken voor een verlengd weekend. “Het succes van luchthaven Malaga en vakantieregio Costa del Sol is sinds de start van de TUI fly vluchten uit de luchthaven van Deurne stelselmatig gestegen. In 2015 waren er 2 vluchten per week geprogrammeerd. Zomer 2020, slechts 5 jaar later, wordt de frequentie al opgetrokken tot 7 vluchten per week.” aldus Vanessa Flamez. Het is overigens de eerste keer dat TUI fly vanuit de Antwerpse luchthaven dagelijks op een bestemming vliegt.  De persverantwoordelijke gaat verder: “De extra vluchtdagen die worden toegevoegd, maandag en vrijdag, bewezen eerder al dat deze formule werkt.  Na een drukke werkweek er eventjes tussenuit om te ontspannen. Op diezelfde vluchtdagen kunt u tijdens het winterseizoen vanuit Deurne naar het Oostenrijkse Innsbruck vliegen. Deze route is zeer succesvol bij menig skiliefhebber.”

Het TUI zomeraanbod 2020 vanuit Luchthaven Antwerpen.

Kroatië

  • Split

Marokko

  • Nador
  • Tanger

Spanje

  • Alicante
  • Ibiza
  • Malaga
  • Mallorca
  • Murcia

Tunesië

  • Enfidha

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:2622:00 CEST
Feels like: 14°C
Wind: 6km/h S
Humidity: 80%
Pressure: 1008.81mbar
UV index: 0

(advertenties)