Select Page

Politie controleert autogarages

Politie controleert autogarages

De politie is erg actief in Deurne. Nu werden ook de garages in Deurne Nood doorgelicht.

Het wijkteam van Deurne-Noord controleerde maandag samen met de stedelijke milieudienst, de economische inspectie en het RSZ autogarages op hun grondgebied. Er werden 4 garages gecontroleerd, telkens werden er inbreuken vastgesteld met betrekking tot zwartwerk. Twee van de garages en een spuitcabine werden verzegeld wegens ernstige inbreuken tegen de milieuwetgeving. Er werd ook een dagwinkel gecontroleerd, ook daar werden inbreuken vastgesteld door RSZ, de winkel zal verzegeld worden.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *