Select Page

Nieuwe voorzitter voor O-VLD

Nieuwe voorzitter voor O-VLD

Vandaag koos de Deurnese afdeling van de O-VLD een nieuwe voorzitter. Axel Polis kreeg de meerderheid van de stemmen achter zijn naam.

Axel Polis volgt Benny Van Loon op als voorzitter van O-VLD Deurne. De nieuwe voorzitter was aangenaam verrast dat hij het vertrouwen van de leden kreeg om de afdeling te leiden. Polis: “In de eerste plaats willen we onze districtsschepen Freddy Lorent helpen in een solide bestuur van het district. Verder wil ik de afdeling verbreden, verdiepen en verjongen.” De nieuwbakken voorzitter wil daarom zijn oor te luisteren leggen bij alle leden van de partij. Hij wil eveneens horen wat er in de buurten leeft en wat het middenveld heeft te vertellen. Polis: “Ik wil een nieuw verhaal schrijven.”

Axel Polis heeft al verschillende politieke watertjes doorzwommen. Hij was tot het einde van vorige legislatuur ondervoorzitter van het OCMW en gemeenteraadslid. Hij was ook  enkele jaren partijvoorzitter van de Antwerpse afdeling (nvdr. op stedelijk niveau). Toen hij nog in Berchem woonde, was hij daar districtsschepen.

Foto: De nieuwe voorzitter (3de van links) en het bestuur van O-VLD Deurne

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
21°
Partly Cloudy
05:5621:41 CEST
Feels like: 21°C
Wind: 8km/h W
Humidity: 59%
Pressure: 1021.67mbar
UV index: 6

(advertenties)