Select Page

Man met halve kilo cannabis bijt inspecteurs

Man met halve kilo cannabis bijt inspecteurs

Tijdens een controle op het Bisthovenplein wilde het drugsondersteuningsteam een verdachte man controleren. De man verzette zich hevig. Hij bleek cannabis op zak te hebben.

Tijdens een toezicht op het Bisthovenplein merkten de inspecteurs van het DOT een verdacht persoon op die een heel kort bezoek bracht aan een pand. Toen de inspecteurs de man wilden controleren zette hij het op een lopen. Toen de inspecteurs hem inhaalden verzette hij zich hevig, beet (foto), sloeg en stampte hij de politiemannen. Hij bleek in het bezit van een halve kilogram cannabis.

Huiszoeking

Er werd overgegaan tot een huiszoeking heterdaad. Daarbij werd 27 300 euro cash gevonden. Er werd ook een huiszoeking gedaan op het adres waar de verdachte zijn kort bezoek had gebracht. Daar zette iemand het op een lopen via het dak. Het snelleresponsteam kon de man even later vatten in een tuin. Bij deze zoeking werd nog eens 2 380 euro en 180 gram cannabis aangetroffen.

Er werden ook nog 6 gsm-toestellen in beslag genomen. In totaal werden 5 verdachten gearresteerd die mogelijk betrokken waren bij het handeltje van de verdachte.

Moeder en zoon

Omdat ook de moeder van de verdachte de huiszoeking en de arrestatie geruime tijd trachtte te verhinderen, werd ook zij gearresteerd en samen met haar zoon voorgeleid. Later op de dag werd bovendien in een tuin grenzend aan de woning van de verdachte nog een zak met cannabis aangetroffen. Er wordt onderzocht of deze zak door de verdachten werd weggegooid.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
13°
Cloudy
05:4221:53 CEST
Feels like: 12°C
Wind: 18km/h SW
Humidity: 88%
Pressure: 1012.19mbar
UV index: 0

(advertenties)