Select Page

Gestolen brommer met gestolen nummerplaat onderschept

Gestolen brommer met gestolen nummerplaat onderschept

Een spreekwoord zegt “Gestolen goed gedijt niet”. Dat werd gisteren nog maar eens aangetoond.

Een interventiepatrouille van de politie merkte vrijdagavond in de omgeving van de Tweegezusterslaan een bromfietser op die geen controle leek te hebben over zijn voertuig. Toen hij de politie opmerkte probeerde hij zich uit de voeten te maken. De politie onderschepte de jonge man en stelden vast dat hij geen documenten op zak had. De nummerplaat op de bromfiets bleek gestolen te zijn. In de bak van de brommer werd nog een andere gestolen nummerplaat en een gestolen rijbewijs aangetroffen. Ook de brommer zelf bleek gestolen. De jongen had bovendien meerdere hoeveelheden drugs op zak. Hij werd gearresteerd.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *