Select Page

Nieuwbouw Gitschotelhof opent met een buurtfeest

Nieuwbouw Gitschotelhof opent met een buurtfeest

Woonzorgcentrum Gitschotelhof breidt uit en dat werd gisteren gevierd met een stevig feestje.

Nadat eerder al de nieuwe kamers voor zorgbehoevende residenten in het WZC werden opengesteld, werd gisteren het nieuwe inkompaviljoen Bar Scala, de wellness- en kinesitherapieruimte en de polyvalente zaal van de serviceflats Boelaer officieel in gebruik genomen. En dat gebeurde met een groot feest waarop ook de buren waren uitgenodigd. Het feest begon met een feestdiner in de splinternieuwe zaal van het even splinternieuwe gebouw met serviceflats. Dan had de officiële opening plaats met een aantal notabelen en de nodige muzikale omlijsting. Ondertussen begon op het gelijksvloer een infomarkt van alle diensten van het Zorgbedrijf Antwerpen terwijl een verdieping hoger een buurtinfomarkt startte met standjes van lokale verenigingen. En de hele namiddag konden bezoekers zowel het woonzorgcentrum als de nieuwe serviceflats bezoeken. Een opgemerkte bezoeker was Reuzin van de Reuskens van Borgerhout.

’s Avonds barstte het feestje in alle hevigheid los met enkele live optredens om dan naadloos over te gaan in een stevig fuifje met niemand minder dan Discobaar A Moeder. Het hele openingsfeest werd live verslagen door de reporters van Radio Minerva.

Foto boven: de bewoners van het WZC zijn klaar voor de toespraakjes van de notabelen

Foto onder: Reuzin brengt een bezoek aan de stand van Buurderij Gitschotelhof (aankoop van voeding rechtstreeks bij de boer of producent)

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
22°
Partly Cloudy
05:4721:49 CEST
Feels like: 22°C
Wind: 13km/h WSW
Humidity: 61%
Pressure: 1020.66mbar
UV index: 6

(advertenties)