Select Page

Golden Sharks te sterk voor jeugdig Phantoms

Golden Sharks te sterk voor jeugdig Phantoms

Zondag 6 oktober speelde Antwerp Phantoms de tweede wedstrijd voor de Beker van België, uit in Mechelen tegen Golden Sharks.

Mechelen opende de score halverwege de eerste periode, maar amper een minuut later volgde de aansluiter van Phantoms via Jr. Van Noten. Sharks vindt echter nog driemaal de weg naar het Antwerpse doel in deze periode. Een halve minuut in de volgende periode valt via Johansson de tweede treffer van Phantoms dat de powerplay ten volle benut. Vier minuten later knalt Leskinen opnieuw de puck voorbij de goalie van Sharks. De thuisploeg reageert snel en loopt vier doelpunten uit. In de laatste periode lukt het Koskinen om het vierde en laatste doelpunt van Phantoms te scoren in de powerplay. Sharks sluit de match af met een negende doelpunt. Eindscore: 9-4 (4-1, 4-2, 1-1).

 “We hebben op momenten zeer goed ijshockey gespeeld met onze beperkte groep,”reageert Coach Gert Peeters. “We hebben de aanvallen van Sharks goed opgevangen. Mechelen was echter te sterk voor ons en efficiënter voor het doel. Individueel werden er wel wat duels verloren. Ons jonge team was duidelijk te zenuwachtig om tegen toch een deel van hun oudere ex-teamgenoten te spelen. Duidelijke werkpunten voor ons jonge team, maar dat wisten we in deze groeifase.”

Christian Pierre

(Foto: Diboschki)

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
18°
Partly Cloudy
05:4621:50 CEST
Feels like: 18°C
Wind: 21km/h SW
Humidity: 74%
Pressure: 1013.55mbar
UV index: 0

(advertenties)