Select Page

Wijkteam ten strijde tegen sluikstort

Wijkteam ten strijde tegen sluikstort

Het wijkteam van de Unolaan trok samen met de stadsdiensten ten strijde tegen sluikstorters in hun werkgebied. Er werd gewerkt met cameratoezicht vanuit de telecommandokamer om de pakkans te vergroten.

Het wijkteam van Deurne-noord kon 8 mensen op heterdaad betrappen bij het sluikstorten. De camera’s konden de overtredingen vaststellen en de politiemensen aansturen om de overtreders te vatten. Eén persoon bleek na controle illegaal in ons land en werd aangehouden met het oog op repatriëring. Eén bakkerij werd gesloten door de burgemeester nadat overtredingen werden vastgesteld. Tijdens de controle werden ook 7 foutparkeerders beboet, 12 automobilisten die in overtreding waren kregen ook een boete.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Fair
06:4520:38 CEST
Feels like: 6°C
Wind: 19km/h SSW
Humidity: 81%
Pressure: 1011.51mbar
UV index: 0

(advertenties)