Select Page

Tweede broer overleden

Tweede broer overleden

Het zware ongeval op de Houtlaan in Wijnegem heeft nu ook een tweede slachtoffer geëist. In de gecrashte wagen zaten de broers Gabriël en Pedro Ferreira Gato, beiden werkzaam in Pedro Motors.

Op vrijdag 16 augustus gebeurde er een zwaar ongeval op de Houtlaan in Wijnegem. De broers Ferreira Gato reden met een Porsche en verloren om onduidelijke reden de controle over de wagen en weken van de baan af. De auto raakten enkele bomen en brak in verschillende stukken. Gabriël Ferreira Gato (39) was op slag dood, zijn broer Pedro (42) werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Een week na zijn jongere broer is nu ook Pedro Ferreira Gato overleden. De begrafenis van de jongere broer gebeurde zaterdag in de OLV Geboortekerk in Hoevenen. De uitvaart van de oudere broer heeft nu zaterdag plaats in de Sint-Cordulakerk te Schoten. 

Pedro had al 24 jaar een garage Pedro Motors en had zich gespecialiseerd in jonge tweedehands BMW’s. Ook zijn broer Gabriël werkte er. De garage is gevestigd in de Belcrownlaan te Deurne.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Mostly Cloudy
05:4121:36 CEST
Feels like: 14°C
Wind: 8km/h WSW
Humidity: 96%
Pressure: 1005.42mbar
UV index: 0

(advertenties)