Select Page

Paal van tramleiding begeeft het

Paal van tramleiding begeeft het

Deze ochtend raakte de tramleiding aan het Eksterlaar beschadigd. Een paal waaraan de leidingen waren bevestigd, kwam scheef te hangen.

Een tramstel van lijn 4 trok om nog onbekende oorzaak de elektrische leiding stuk waardoor een paal waaraan deze leiding hing, doorboog en dreigde om te vallen. Woordvoerder van De Lijn Ine Pieters geeft een kort relaas: “De paal moest dan door de brandweer worden verwijderd waardoor het verkeer op de lijnen 9 en 4 verstoord was. Ondertussen is de klus geklaard en rijden de trams weer terug. Tram 9 kan echter de keerlus aan het Eksterlaar niet gebruiken en rijdt nu tot aan Silsburg. We hopen dat over enkele dagen een nieuwe paal geplaatst zal zijn.”

Waarom de paal het begaf, kan woordvoerder Pieters niet zeggen. Maar voor de buren die het allemaal zagen gebeuren, moet de reden niet ver worden gezocht. De paal was verroest.

(Onderste foto: Nicole Demeyer)

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
19°
Partly Cloudy
05:4021:38 CEST
Feels like: 19°C
Wind: 14km/h SW
Humidity: 64%
Pressure: 1014.56mbar
UV index: 4

(advertenties)