Select Page

Twee nieuwe klasjes voor Basisschool Heilig Hart

Twee nieuwe klasjes voor Basisschool Heilig Hart

De Vrije Basisschool Heilig Hart in Deurne kampte met te weinig klaslokalen voor het nieuwe schooljaar. Hiervoor zocht AG Vespa een oplossing en vond ze in het voormalige muzieklokaal naast het schoolgebouw.

In plaats van het vervallen bijgebouw te slopen en er containerklassen te plaatsen, werd gekozen om het bestaande gebouw volledig te renoveren en gebruiksklaar te maken. In amper zes weken tijd is er een volledig nieuw geïsoleerd dak met een nieuw verlaagd plafond geplaatst. De elektriciteit is vervangen en er werden nieuwe radiatoren en verwarmingsketel geïnstalleerd. Bovendien vervangt veiligheidsglas de oude beglazing en is het interieur helemaal opgefrist en geschilderd.

De leerlingen van de Heilig Hartschool kunnen hun schooljaar starten in de mooie nieuwe klasjes.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Rain Shower
06:3720:45 CEST
Feels like: 4°C
Wind: 23km/h WSW
Humidity: 90%
Pressure: 1011.85mbar
UV index: 0

(advertenties)