Select Page

Drukke dagen voor Deurnese figurant

Drukke dagen voor Deurnese figurant

Het zijn drukke dagen voor Vitaliy Kartouchin, Deurnese meest gevraagde figurant voor filmen en tv-reeksen.

Voor Vilaliy Kartouchin is er in deze vakantie geen uitslapen bij. Hij moet ’s morgens vroeg uit bed om op tijd op de set te zijn. De voorbije dagen was hij figurant voor de Italiaanse misdaadfilm Calibro 9. Daarvoor had hij al voor andere tv-reeksen opgedraven en er volgen er nog. Kartouchin: “Het begon met de Duitse detectivereeks Dunckelstadt waar ik drie rolletjes mocht spelen. Eerst was ik een dakloze, daarna een klant in een discobar en tenslotte een verkoper op de markt. In de televisieserie Undercover speelde ik een Oekraïnse soldaat en ook nog eens een wapenhandelaar. Voor de fictiereeks Red light mocht ik een klant in een stripteasebar zijn. In het programma Buurtpolitie was ik een drugs medewerker en in Hoe zal ik het zeggen een soldaat. En in de Italiaanse misdaadfilm Calibro 9 was ik dan weer een agent in burger.”

Er staan ook nog opnames op zijn agenda voor de VTM-reeks Familie en de VRT-reeks Dertigers. “In Familie zal je mij kunnen zien zitten als klant in café Jan en Alleman. En in Dertigers ben ik bezoeker van een disco. Dat belooft een leuk feestje te worden.” lacht Kartouchin.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Fair
06:4520:38 CEST
Feels like: 6°C
Wind: 19km/h SSW
Humidity: 81%
Pressure: 1011.51mbar
UV index: 0

(advertenties)