Select Page

Een jaar gratis fietsen en nooit zorgen maken

Een jaar gratis fietsen en nooit zorgen maken

Wie een jaar gratis wil fietsen met de nodige omkadering erbij, moet zich vanaf maandag naar @ The Park reppen.

“Dat klopt” bevestigt Didid Yordanova: “Wij zetten op ons terras aan het @The Parkpaviljoen in het Boekenbergpark een plexiglazen box waarin een fiets is gestoken. Op deze box staat een raadsel dat de gebruikers op het terras kunnen oplossen. Als ze de juiste code kraken, kunnen ze de oplossing ingeven en maken ze kans op een jaar gratis Swapfiets. Ook de leukste foto met de swapbox kan hierop een kans maken.” De hele actie is opgezet met de onderneming Swapfiets, een nieuwkomer op de Antwerpse ‘mobiliteitsmarkt’.

Ignace Vercauteren is teamleader Antwerpen en projectleider influencer marketing van Swapfiets België. Hij is dan ook de juiste man om het nieuwe fietsabonnementsysteem toe te lichten. Vercauteren: “Voor een vast bedrag per maand krijgt onze klant een altijdwerkende fiets ter beschikking. Als er iets aan zijn/haar swapfiets is, kan hij of zij ons bellen/mailen/whatsappen zodat wij dit zo snel mogelijk komen maken. Wanneer we ter plaatse zijn, bekijken we of we het probleem binnen 10 minuten kunnen oplossen. Is dit niet zo, geven wij meteen een perfect werkende andere swapfiets en nemen wij de kapotte fiets met ons mee om te herstellen. Zo kunnen wij dus een altijdwerkende fiets garanderen.”

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
19°
Partly Cloudy
05:4021:38 CEST
Feels like: 19°C
Wind: 10km/h WSW
Humidity: 66%
Pressure: 1014.9mbar
UV index: 3

(advertenties)