Select Page

Revolver blijkt onderbroek aan kapstok te zijn

Revolver blijkt onderbroek aan kapstok te zijn

Het snelle responsteam van de lokale politie viel in een appartement binnen. Een getuige meende een revolver te hebben gezien. Dat bleek een onderbroek te zijn.

In de nacht van zaterdag op zondag meende een getuige op het Cogelsplein een vrouw te hebben gezien die op een balkon met een pistool stond te zwaaien. Zij zou het zelfs op een geparkeerde wagen hebben gericht. De politie stuurde er onmiddellijk het snelle responsteam op af en zette het Cogelsplein af. Het snelle responsteam viel het appartement binnen en trof daar twee Mexicaanse toeristen aan, waarvan een met langer haar. Alles werd grondig doorzocht maar uiteindelijk was het duidelijk dat het loos alarm was. De zogenaamde revolver was niet meer dan een pas gewassen onderbroek aan een kapstok. De Mexicanen die op doorreis waren, bleken met alles in regel te zijn.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
13°
Rain Shower
05:3521:43 CEST
Feels like: 12°C
Wind: 11km/h SW
Humidity: 85%
Pressure: 1016.93mbar
UV index: 0

(advertenties)