Select Page

Het Papenhof doet al de rest vergeten

Het Papenhof doet al de rest vergeten

Bistro ‘Het Papenhof’ herrijst uit de as van bistro Mature. Gazet van Deurne zond een ‘mystery guest’. Hij kwam voldaan terug.

In Deurne is Bistro Mature opnieuw opengegaan als ‘Het Papenhof’.  Het eethuis van Kevin De Backer (vroeger B23) was enkele maanden gesloten.  Het personeel dat de zaak runde, had ‘de klantenwegjaagclub’ van Harry Van Hest wellicht wat te letterlijk genomen en op een mum van tijd had ‘de Mature’ niet meer de beste naam in de buurt. Het roer werd dan meteen maar drastisch omgegooid en de souschef van B23 en The Gilded, Patrick zwaait nu de plak in de keuken.  En hij staat garant voor een eerlijke bistrokeuken met vooral Belgische  gerechten.

Als starters Dagsoep voor 6 euro, Noorse licht gerookte zalm (16 euro), Rilette van gevogelte (14 euro), Carpaccio van Hosltein rund (13 euro) en de onvermijdelijke garnaalkroketjes ‘Papenhof’ (18 euro). Bij de hoofdschotels, Vol au vent (18 euro), Steak Tartaar (19 euro) en een Belgische steak met frietjes, groentjes en saus naar keuze voor slechts 20 euro. Wie liever vis eet kan kiezen uit kabeljauw, zeebaars, paling of scampi’s. Voor een ‘snelle hap’ is er keuze tussen verschillende pasta’s of salades. En uiteraard is er ook lekkers voor de kleinsten met de ‘kids corner’.

Bistro Papenhof is de bistro die iedereen achter zijn hoek wil hebben. Parkeren is er vaak wel moeilijk.

Bistro Papenhof, Ter Rivierenlaan 70, Deurne

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

1 Comment

 1. Randy

  Kleine kanttekening bij je artikel Wilfried:
  De idee achter Bistro Mature was ontzettend fijn, voor een lage prijs een (h) eerlijk menu.
  Op zeer korte tijd zijn er een aantal mensen in de keuken gestopt omdat gemaakte afspraken niet werden nagekomen. Ook de mensen die in de zaal werkten (waaronder ikzelf), werden niet (of niet correct) betaald. Tijdens de maanden juni, juli en augustus werden er werkweken gemaakt van zo’n 55 á 60 uren. Dit alles is an-sich geen onoverkomelijkheid, ware het niet dat op het einde van de rit een maandloon werd uitbetaald (in 3 of 4 stukken) van 1300€!! De gepresteerde overuren zijn nooit uitbetaald geweest. Ook de weken vóór de opening, waarin een aantal collega’s en ikzelf mee hebben gewerkt aan het aankleden van de zaak en het installeren van de keuken, zijn nooit betaald geweest…
  Je verwijzing naar de klanten-wegjaag-club is best wel een leuke boutade, ware het niet dat hier heel wat andere zaken aan vooraf zijn gegaan…
  Anyway, vijgen na Pasen allemaal inderdaad, maar ik kwam dit artikel tegen en wilde je toch even een net iets andere kijk op heel dit verhaal vertellen ?

  Reply

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
23°
Partly Cloudy
05:4721:49 CEST
Feels like: 23°C
Wind: 14km/h WSW
Humidity: 56%
Pressure: 1020.66mbar
UV index: 7

(advertenties)