Select Page

Wat hebben we verdiend vandaag?

Wat hebben we verdiend vandaag?

Wil je graag eens een blik achter de schermen van een boerderij werpen? Dat kan, in de Theatergarage, waar de docu ‘Wat hebben we verdiend vandaag?’ wordt vertoond.

Van 4 mei tot 12 mei heeft de ‘Week van de Korte keten’ plaats. Korte keten is een manier van verkopen waarbij er een rechtstreekse band is tussen producent en consument. Zo kan de landbouwer zijn prijs, de productiemethode en het aanbod zelf bepalen. In het kader van deze week vertonen een aantal buurderijen i.s.m. de Theatergarage op dinsdag 7 mei om 19.30 u. de film  ‘Wat hebben we verdiend vandaag?’. Er zullen ook enkele producenten aanwezig zijn om mee na te praten. Bovendien brengen zij lekkers mee om van te proeven.

Filmmaker Brecht Vanhoenacker volgde anderhalf jaar lang werk en leven op zes landbouwbedrijven. De landbouwers vertellen in deze documentaire over de hindernissen en vragen waar zij elke dag mee geconfronteerd worden.  Ze nemen de tijd om uit te leggen waarom ze met hart en ziel voor hun stiel gekozen hebben én blijven kiezen. 

Inkom is gratis. Wel reserveren op voorhand bij de Theatergarage. Vol is vol. www.theatergarage.be

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Showers in the Vicinity
06:3720:45 CEST
Feels like: 5°C
Wind: 21km/h WSW
Humidity: 94%
Pressure: 1011.51mbar
UV index: 0

(advertenties)