Select Page

Opruimactie in het Boekenbergpark

Opruimactie in het Boekenbergpark

Pieter Jagers en Ellen Van Neste wonen in de buurt van het Boekenbergpark. Zij wonen er graag en zij zijn niet te beroerd om ook hun handen uit de mouwen steken om de buurt schoon te houden.

Pieter Jagers is begaan met zijn buurt. Hij is straatvrijwilliger en lid van ‘De Mooimakers’ (nvdr. Mooimakers is het Vlaamse initiatief tegen zwerfvuil en sluikstort van de OVAM, Fost Plus en de VVSG). Zijn vrouw Ellen Van Neste is geen onbekende want zij vormt met haar zus Leen Løv I Elly, een webshop met leuke en mooie, maar duurzame, natuurlijke en gezonde producten. De twee jonge mensen willen nu een opruimactie opzetten in hun buurt. Jagers: “Ik heb de laatste tijd verschillende documentaires gezien over ons klimaat en ik besef nog maar eens dat we op één of andere manier allemaal toch wat meer moeite moeten doen. Er zijn veel uitdagingen, waaronder volgens mij niet in het minst de problematiek van plastic.”

De opruimactie gaat door op zondag 6 februari en start om 13.30 u. Bijeenkomst in de Menegemlei 17, te Deurne. Dank zij de steun van Dingdongdeurne zijn er grijpers, handschoenen en vuilniszakken voorzien. Pieter Jaggers besluit: “Een hapje en een drankje na de geleverde inspanning was ook gepland, maar zal door de huidige COVID omstandigheden helaas niet kunnen doorgaan.”

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
18°
Partly Cloudy
05:5521:42 CEST
Feels like: 18°C
Wind: 18km/h NW
Humidity: 81%
Pressure: 1018.96mbar
UV index: 0

(advertenties)