Select Page

Werkwinkel ‘kleinfruit snoeien’

Werkwinkel ‘kleinfruit snoeien’

Hoe krijg je een rijke oogst aan bessen, bramen en frambozen? Op zaterdag 18 januari 2020 legt een specialist je duidelijk uit hoe het moet. Vervolgens ga je zelf aan de slag met de fruitstruiken op de Kinderboerderij van het Rivierenhof. Daarbij komen de tuinhandschoenen en de snoeischaar die je meebrengt goed van pas.

De werkwinkel ‘kleinfruit snoeien’ i.s.m. Tuinpunt gaat door (tenzij bij vriesweer) op zaterdag 18 januari 2020 in het provinciaal groendomein Rivierenhof. Aan jou de keuze: je kan deelnemen om 10u of om 14u. Afspraak op de Kinderboerderij Rivierenhof, Parkweg z.n. (omgeving Rozentuin) in 2100 Deurne.

Deelnemen is gratis maar vooraf inschrijven is verplicht. Inschrijven kan vanaf 23 december 2019 via www.provincieantwerpen.be > Kalender Rivierenhof. Er snel bij zijn is de boodschap, want volzet is volzet. Nog vragen? De domeinwachters van het Rivierenhof staan je graag te woord via T 03 360 52 18.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
16°
Sunny
05:4021:38 CEST
Feels like: 16°C
Wind: 5km/h E
Humidity: 75%
Pressure: 1016.26mbar
UV index: 0

(advertenties)