Select Page

De winter komt eraan

De winter komt eraan

Hoe vaak hebben de Heren van Stark in Game on Thrones ons niet verwittigd: “Winter is Coming”? Awel, het is zover. Op 3, 4 en 5 december 2021 strijkt ‘Deurne Wintert’ neer op het Arenaplein. In de Carrousel staan verschillende gratis voorstellingen en activiteiten op het programma.

Deurne Wintert brengt warmte, gezelligheid en cultuur tijdens de koude decembermaand en kronkelt al jaren als een lopend vuurtje door Deurne. Telkens op een andere locatie. Dit jaar is het Arenaplein aan de beurt. Daar vind je de Carrousel, een openluchttheater waarin verschillende voorstellingen plaatsvinden. Maar ook op het plein valt er op 3, 4 en 5 december veel te beleven. En alles is gratis.

Op vrijdag steken TikTok sensaties Nour en Fatma en verschillende hiphopartiesten en dj’s het plein in vuur en vlam. Jong Deurne wordt verwend met een urban muziekaanbod. Op zaterdag verwarmt een divers programma de koudste handen: een voorstelling van de film ‘De Sneeuwman’ onder begeleiding van Music Emotions Symphonic Pop Orchestra, steltenlopers, leuke workshops, een spectaculaire vuurshow, lachen en feesten met Nigel Williams en de Sint Andries MC’s. Je kan er uiteraard ook een hapje eten of een drankje nuttigen. Zondag neemt Deurne Wintert in stijl afscheid met een aperitiefconcert van Cream Colored Ponies.

Meer info: http://www.deurnewintert.be/

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Partly Cloudy
06:3520:47 CEST
Feels like: 6°C
Wind: 21km/h NW
Humidity: 74%
Pressure: 1023.71mbar
UV index: 0

(advertenties)