Select Page

Geschenkenbeurs wordt geschenkenmaand

Geschenkenbeurs wordt geschenkenmaand

Oxfam-wereldwinkel van Deurne plande voor dit jaar opnieuw een geschenkenbeurs maar corona blijft roet in het eten strooien. Maar niet getreurd, de geschenkenbeurs wordt een geschenkenmaand. Weliswaar in de eigen winkel.

De organisatie van een grote beurs lijkt de wereldwinkeliers in de huidige omstandigheden niet verantwoord. Tot hun grote spijt en ondanks al het voorbereidende werk dat ze reeds leverden, lasten ze hun beurs, voorzien voor het volgende weekeinde, af. Het ruime aanbod aan cadeauartikelen dat zij voor de beurs inkochten, vind je vanaf nu in de winkel. De ganse maand december gelden ook alle acties en promoties van de cadeaudagen.

De wereldwinkel zal ook langer open zijn: Van 20 tot 31 december doorlopend open van 9u30 tot 18.00u. Op zondag 12 en 19 december is de winkel open van 11.00 tot 16.00u.

Oxfam-wereldwinkel Deurne, Vosstraat 7 in Borgerhout.

Zie ook: https://www.oxfamwereldwinkels.be/campagne/fairefeesten/

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Showers in the Vicinity
06:3720:45 CEST
Feels like: 5°C
Wind: 21km/h WSW
Humidity: 94%
Pressure: 1011.51mbar
UV index: 0

(advertenties)