Select Page

Kinderen vinden een zak met juwelen

Kinderen vinden een zak met juwelen

Een groep schoolkinderen vond onlangs in het Rivierenhof een grote zak vol juwelen, verstopt in het struikgewas. Vermoedelijk gaat het om gestolen sieraden. De Antwerpse politie vraagt nu wie recent slachtoffer van juwelendieven werd.

Speurders van de lokale recherche spreken intussen van een bekende werkwijze van dieven. Na de feiten hebben de daders geen zin om de hele nacht met de roofwaar rond te zeulen. Daarom steken ze de juwelen in een zak en verstoppen ze die in een park of bos. Bedoeling is om de buit nadien op te pikken, maar soms zijn buurtbewoners – of in dit geval scholieren – hen te snel af. Communicatieverantwoordelijke van het Rivierenhof, Anouche De Keyzer laat weten dat het niet gaat om de georganiseerde schattenzoektocht van het Rivierenhof, want die start midden juni.

Op de website van de politie kun je foto’s bekijken van de teruggevonden juwelen. Herken je een of meerdere voorwerpen? Maak gebruik van het formulier om ze te claimen.

https://www.politieantwerpen.be/verloren-voorwerpen 

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:3521:43 CEST
Feels like: 13°C
Wind: 13km/h SW
Humidity: 81%
Pressure: 1016.93mbar
UV index: 1

(advertenties)