Select Page

Zakje bloed kan leven redden

Zakje bloed kan leven redden

AZ Monica campus Deurne zoekt minimaal 125 mensen die bereid zijn om bloed te geven.

Wist je dat in 2018 maar liefst 3.495 bloedzakjes werden verbruikt in het Antwerpse ziekenhuis AZ Monica? Dat bloed een kostbaar goedje is, hoeven we niet te vertellen. Eén zakje bloed kan een leven redden. Een half uurtje van jouw tijd is meer dan goed besteed, want zolang duurt het om een zakje bloed te doneren!

Bloedserieus, zijn we hierover. Daarom houdt AZ Monica in samenwerking met het Rode Kruis een bloedinzamelactie op 14 juni 2019, op voorwaarde dat 125 personen zich vooraf registreren als bloeddonor.  We rekenen daarom ook op de buurtbewoners van AZ Monica campus Deurne om zich te registreren. Stel je kandidaat als bloeddonor – vandaag nog – via https://bloedinzameling.rodekruis.be/azmonica .

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
15°
Rain
05:4221:35 CEST
Feels like: 15°C
Wind: 6km/h WNW
Humidity: 93%
Pressure: 1006.43mbar
UV index: 0

(advertenties)