Select Page

Leopold Gillislaan is hermetisch afgesloten door politieactie

Leopold Gillislaan is hermetisch afgesloten door politieactie

In Deurne Oost is een grote interventie aan de gang. Maar niemand wil zeggen wat er aan de hand is.

Deze namiddag kwam de Civiele Bescherming met groot materieel naar de Leopold Gillislaan. De straat werd hermetisch afgesloten en een container werd geplaatst. Buren raakten niet meer bij hun woning. Het was gissen bij de omwonenden: een drugslabo? Een moord? Gevaarlijke stoffen? Een eerste rondvraag bij de bevoegde diensten leverde niets op. De lokale politie verwees naar het Parket. Dat verwees op haar beurt naar de federale politie, die echter ook niet kon vertellen wat er aan de hand was en ons terug naar het parket stuurde. Daar hield men echter de lippen op elkaar. Het enige wat een van de woordvoerders kwijt wilde was dat het niets met drugs zou hebben te maken. Wanneer er wel duidelijkheid over de interventie zou komen kon niemand zeggen.

Update

Via een omweg vernemen we dat de actie zou kaderen in het onderzoek naar de Turks-Assyrische clan Y. die een crimineel netwerk dat gelinkt wordt aan drugssmokkel, wapenhandel, witwassen en corruptie had opgezet.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Cloudy
06:2920:52 CEST
Feels like: 5°C
Wind: 11km/h NW
Humidity: 87%
Pressure: 1016.59mbar
UV index: 0

(advertenties)