Select Page

Nieuwjaarsdrink in Te Boelaarpark

Nieuwjaarsdrink in Te Boelaarpark

Zondagnamiddag had in Te Boelaarpark de nieuwjaarsdrink van district Borgerhout plaats. Zowel bewoners als auto’s waren welkom.

Zondag trakteerde district Borgerhout zijn bewoners op een glaasje en heel veel animatie. Plaats van het gebeuren was het Te Boelaarpark. Ondanks de regen kwamen toch nog veel mensen afgezakt voor een soepje, munttheetje of een streekbiertje. Er waren wandelingen, grime voor de kinderen, panoramische uitzichten vanuit hoogtewerkers voor de durvers, muziek van Baghdad Disco Team en van Hopfrog Fanfare, … Zelfs de Reuskens kwamen naar deze uithoek van het district afgezakt om handjes te schudden en een gelukkig nieuwjaar te wensen. Iedereen tevreden, quoi.

En toch, een aantal medewerkers waren het park ingereden met de auto. En vonden niet beter om die tussen de bomen te parkeren. Ach, een scherpslijper die daar over struikelt.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
18°
Partly Cloudy
05:5521:42 CEST
Feels like: 18°C
Wind: 18km/h NW
Humidity: 81%
Pressure: 1018.96mbar
UV index: 0

(advertenties)