Select Page

Antwerp Phantoms krijgt pandoering van Den Haag

Antwerp Phantoms krijgt pandoering van Den Haag

Antwerp Phantoms werd in eigen huis afgedroogd door Cairox HIJS HOKIJ Den Haag.

Afgelopen zaterdag speelde Antwerp Phantoms thuis tegen Cairox HIJS HOKIJ Den Haag, een van de topteams van de BeNeLiga. En dat kan ook worden afgeleid uit de score. Phantoms kon bovendien niet rekenen op jonge wolven Wannes Moons, Akke Klijsen en Justin Van Baarsen, alle drie actief op het WK in Zagreb, de eerste twee voor België, de derde voor Team Oranje. 

Reeds vanaf de eerste periode moesten de Antwerpenaren hun meerdere in Den Haag herkennen. De Nederlanders openden de score in de derde minuut en een kwartiertje later stond er al 0-4 op het scorebord. Na de dweilpauze liepen de Nederlanders uit tot 0-8. Thuisploeg Antwerp slaagde er niet in een vuist te maken. Scoren lukte wel in de slotperiode. Na de 0-9 kon de nieuwe aanwinst Kyle Heffernan de nul wegknallen voor de thuisploeg. Den Haag zette uiteindelijk dubbele cijfers op het scorebord. Opnieuw een nederlaag voor Antwerp Phantoms dat langzaamaan een play-offs plaats kan vergeten.

Christian Pierre

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Showers in the Vicinity
06:3720:45 CEST
Feels like: 5°C
Wind: 21km/h WSW
Humidity: 94%
Pressure: 1011.51mbar
UV index: 0

(advertenties)