Select Page

Winnaar Liever Lokaal-wedstrijd krijgt een fiets

Winnaar Liever Lokaal-wedstrijd krijgt een fiets

Gisteren kreeg Irina Afonina in de FAB store een elektrische fiets. Zij kwam uit de bus als de winnaar van de Deurnese Liever Lokaal-wedstrijd.

Van 9 december tot en met 14 januari zetten provincie Antwerpen en lokale besturen handelaars in de kijker. Tijdens Liever Lokaal gaven ze extra aandacht aan hun winkeliers om (het aanbod van) plaatselijke handelskernen aantrekkelijker te maken. De actie moedigde consumenten aan meer in de buurt te kopen en in Deurne kon dat op 29 adressen, van cafés en kappers tot ijssalons en opticiens.

Daarnaast konden klanten QR-codes scannen bij die 29 winkels om deel te nemen aan een wedstrijd. Zo maakten ze via de provincie kans op een elektrische fiets ter waarde van 2699 euro en stad Antwerpen en het district beloonden een extra Deurnese deelnemer met dezelfde hoofdprijs.

Uit alle Deurnese wedstrijddeelnemers werd Irina Afonina als winnaar geloot. Zij kreeg haar op maat gemaakte fiets op 1 maart overhandigd door Antwerps schepen voor middenstand Koen Kennis en districtsburgemeester Tjerk Sekeris (beiden N-VA). De uitreiking vond plaats in de Deurnese FAB Store, een pop-upwinkel die zich specialiseert in producten van lokale makers.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
11°
Partly Cloudy
06:3920:43 CEST
Feels like: 8°C
Wind: 19km/h WNW
Humidity: 53%
Pressure: 1021mbar
UV index: 0

(advertenties)