Select Page

Natuurkunst met een vleugje rood

Natuurkunst met een vleugje rood

In de kunstgalerij naast kasteel Rivierenhof gaat een bijzondere tentoonstelling door: ‘Natuurkunst met een vleugje rood’. Kunstenaar Dao Peeters maakt met basismaterialen die de natuur hem aanreikt prachtige kunstwerken.

Dao Peeters wortelt deels in Vietnam waar hij geboren werd en deels in België waar hij opgroeide. Is dat het geheim achter zijn kunstwerken die hij momenteel tentoonstelt in het Rivierenhof? De kunstenaar maakt werken met het materiaal dat hij vindt in het Rivierenhof. Peeters slaagt erin om de schoonheid van de natuur te vatten in een beeld. De kleinere werken staan of hangen in de kunstgalerij naast het kasteel. Maar her en der in het park staan grotere sculpturen.

Praktisch:

De tentoonstelling ‘Natuurkunst met een vleugje rood’ in de galerij naast kasteel Rivierenhof loopt nog tot en met 21 januari en is open van dinsdag tot en met zondag van 10 tot 17 u. Toegang gratis.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
17°
Rain
05:2622:01 CEST
Feels like: 17°C
Wind: 10km/h NNE
Humidity: 94%
Pressure: 1012.53mbar
UV index: 0

(advertenties)