Select Page

Paddenstoelen in het park

Paddenstoelen in het park

Wie graag paddenstoelen wil zien kan dat tijdens een ‘leerrijke wandeling’ in het provinciaal groendomein Rivierenhof.

In de herfst geven paddenstoelen geur en kleur aan het bos. Deze intrigerende organismen maken bovendien de kringloop rond: ze breken het oude af en geven kansen aan vruchtbaar nieuw leven. Tijd voor een fijne herfstwandeling in het Rivierenhof met een gedreven VMPA-natuurgids die jou alles vertelt over de verschillende soorten paddenstoelen en hun vormen, leefwijze, eetbaarheid en giftigheid.

Geïnteresseerd om mee te gaan? De gids verwacht je op zondag 27 oktober om 10u aan het kasteel Rivierenhof, Parkweg in 2100 Deurne. De wandeling duurt ongeveer twee uur. Deelnemen aan deze leerrijke wandeling is gratis, maar je moet vooraf reserveren via www.provincieantwerpen.be > Rivierenhof paddenstoelen in het park.

Info: T 03 360 52 18.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:2622:00 CEST
Feels like: 14°C
Wind: 6km/h S
Humidity: 80%
Pressure: 1008.81mbar
UV index: 0

(advertenties)