Select Page

Boerenmarkt

Boerenmarkt

Boerenmarkt

Bij het begin van de herfst organiseren buurderij Gitschotelhof en buurderij Districtshuis uitzonderlijk op de speelplaats van basisschool ‘Het land van nu’ een boerenmarkt met losse verkoop. Groenten van de Heideveldhoeve, zuivel en gevogelte van ’t Eikenschranske, fruit van Lenaerts, sauzen en chutneys van Spijs & Valies, en zoveel meer… Koffie Verheyen serveert zijn lekkere Amberes koffie en boer Werner van ’t Zwarthof bakt huisbereide worsten.

Korte Keten

Duurzame en eerlijke producten, rechtstreeks van boeren en ambachtelijke producenten dichtbij, die vind je op de buurderij. Elke week zorgt Boeren & Buren ervoor dat groenten, fruit, zuivel, vlees, vis, enz…  naar  buurderij Gitschotelhof of buurderij Districtshuis komen. Je bestelt makkelijk online en haalt je producten af op het afhaalpunt.

Praktisch:

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
13°
Rain Shower
05:3521:43 CEST
Feels like: 12°C
Wind: 11km/h SW
Humidity: 85%
Pressure: 1016.93mbar
UV index: 0

(advertenties)