Select Page

World Cleanup Day in het Rivierenhof en Park Groot Schijn

World Cleanup Day in het Rivierenhof en Park Groot Schijn

Op zaterdag 16 september is het de World Cleanup Day in het Provinciaal Groendomein Rivierenhof en Park Groot Schijn. Dan krijgen de twee parken een grondige opruimbeurt. Dat gebeurt samen met Deurne Ruimt Op (DROP). Iedereen mag meedoen.

De dag gaat van start met de opzwepende beats van de trommelende vuilnismannen van ‘VAN SLAG’. De percussionisten verwelkomen de deelnemers aan de twee startplaatsen: om 09.30 uur aan de kasteelvijver in het Rivierenhof en om 10.30 uur in Park Groot Schijn. Om 10.00 uur steek je je handen uit de mouwen in het Rivierenhof en om 11.30 uur in Park Groot Schijn voor het echte opruimwerk. In groepjes trek je samen met een gids het park in. Met de gratis app WePlog houden we de opgeruimde kilometers bij. Om 12 uur komen alle groepen samen aan de kasteelvijver in het Rivierenhof. Geniet van een unieke kindervoorstelling van theatergezelschap Gusta met afval in de hoofdrol.

Doe stevige schoenen aan en kleren die vuil mogen worden. Het Rivierenhof zorgt voor prikstokken en afvalzakken. Iedereen is welkom, alleen of met je familie, of je nu nieuw bent in de buurt of je kent het park op je duimpje. Om 13 uur tellen we onze afgelegde afvalkilometers bij een drankje, einde voorzien om 14 uur.

Je kan gratis deelnemen aan de World Cleanup Day. Schrijf je in via www.deurneruimtop.be .

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
22°
Partly Cloudy
05:5621:41 CEST
Feels like: 22°C
Wind: 8km/h W
Humidity: 53%
Pressure: 1021.33mbar
UV index: 7

(advertenties)