Select Page

Tweedehandsbeurs voor kinderspullen

Tweedehandsbeurs voor kinderspullen

De afdeling Deurne-Zuid van de Gezinsbond organiseert een tweedehandsbeurs voor spullen voor kinderen.

Verantwoordelijke Luc Van Ocken geeft meer uitleg bij het initiatief: “Je kinderen zijn hun spullen ontgroeid en je wilt alles een maatje groter kopen? Je verwacht een baby en bent op zoek naar een mogelijkheid om allerhande babymateriaal, babykleding, meubeltjes en speelgoed tweedehands aan te kopen? Je kleinkinderen komen af en toe logeren en je zoekt kinderboeken, sportartikelen, kleuterspullen en speelgoed? Kom dan zeker naar de tweedehandsbeurs van de Gezinsbond op zaterdag 5 maart”  Deze beurs met self-service-systeem voor kinderkleding, speelgoed, kinderboeken en babymateriaal vindt plaats van 10 tot 13 uur in scoutslokaal Impeesa, Peter Benoitlaan 31 te Deurne (toegang via Boterlaarbaan).  Kandidaat verkopers brengen hun artikelen vooraf binnen, de eigenlijke verkoop wordt door de organisatie gedaan.

Luk Van Ocken roept iedereen op: “Kom snuisteren in het breed aanbod aan mooie spullen, en doe gouden zaken. Breng je eigen boodschappentas mee, aub. Gratis inkom – mondmasker verplicht. Wilt u iets kopen, betaalt u dat voor het buitengaan met cash geld aan de kassa.”

Meer info op https://deurnezuid.gezinsbond.be of via infolijn 03/321.28.02.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Mostly Cloudy
06:3320:48 CEST
Feels like: 2°C
Wind: 11km/h WNW
Humidity: 75%
Pressure: 1022.69mbar
UV index: 0

(advertenties)