Select Page

Sinterklaas verloor belangrijke attributen in Deurne

Sinterklaas verloor belangrijke attributen in Deurne

District Deurne en Winkelvereniging Gallifort organiseren een Sinterklaaszoektocht. Door een kijkje te nemen in verschillende winkeletalages kunnen kinderen de locatie van Sinterklaas achterhalen.

Sinterklaas is inkopen aan het doen in Deurne maar is tijdens het winkelen in tien verschillende winkels voorwerpen verloren… stuk voor stuk cruciaal voor pakjesavond op 5 december. De winkeliers rekenen nu op de jongste inwoners uit het district om de spullen terug te vinden.

Deelnemende winkels zijn:

  1. Hairroom Van Wauwe (Turnhoutsebaan 124)
  2. Taverne Ter Rivierenhof (Turnhoutsebaan 247)
  3. Decolet (Gallifortlei 120)
  4. WebKrunch (Gallifortlei 104)
  5. Contrast (Jan Peetersstraat 2)
  6. ’t Hieltje (Frank Craeybeckxlaan 89)
  7. Euro Bowling (Ter Heydelaan 17)
  8. Speelgoed 2000 (Turnhoutsebaan 44)
  9. Naaimachine Kliniek (Cogelsplein 38)
  10. Flock Of Beauty (Cogelsplein 20)

Alain Hoeckx, voorzitter van Winkelvereniging Gallifort, geeft meer uitleg: “Als de kinderen en hun ouders alle locaties hebben bezocht, ontdekken ze waar ze Sinterklaas op 5 december in’t echt kunnen ontmoeten. Ze krijgen een chocolade attentie en mogen met de Sint op de foto.” Meer informatie & inschrijven: https://www.gallifortlei.be/sinterklaas/

Districtsschepen voor Jeugd Elke Brydenbach (N-VA) reageert enthousiast: “Ieder jaar kijkt jeugdig Deurne reikhalzend uit naar de komst van de Sint. Het is een hele eer dat de goedheiligman tijd heeft gemaakt voor een passage door ons bruisende district.”

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Cloudy
06:2920:52 CEST
Feels like: 5°C
Wind: 14km/h W
Humidity: 84%
Pressure: 1016.93mbar
UV index: 0

(advertenties)