Select Page

Niet te missen: Guy Van Nueten – Contact

Niet te missen: Guy Van Nueten – Contact

Nu vrijdag 29 november treedt om 19.30u muzikant Guy Van Nueten op. Hij speelt op de piano.

De Wikipediapagina van muzikant Guy Van Nueten is vele malen boeiender dan gelijk welke autobiografie. De man is van alle markten thuis, hij heeft zich op die manier een muzikale carrière bijeen gespeeld waar menig rockster van staat te kijken. Want Van Nueten is altijd een zoeker geweest. Niet jarenlang op datzelfde nageltje blijven slaan, maar gaan van songschrijver bij The Sands (April and June, u weet wel) via arrangeur bij dEUS en andere Zita Swoons, tot het maken van muziek voor film en theater, naar het maken van soloplaten op piano. Na ‘Merg’ (2009) en ‘Pacman’ (2013) bracht hij net zijn derde solo-pianoplaat ‘Contact’ uit. En hij stond nog niet zo lang gelden op het Gent Jazz festival.

In De Theatergarage zit Guy achter een vleugelpiano en neemt hij je mee op een muzikale reis waarvan je weet waar die begint. Maar niet waar die eindigt. Topklasse als je het ons vraagt.

Theatergarage, Bouwhandelstraat 72, Borgerhout. www.theatergarage.be

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
23°
Partly Cloudy
05:4721:49 CEST
Feels like: 23°C
Wind: 14km/h WSW
Humidity: 56%
Pressure: 1020.66mbar
UV index: 7

(advertenties)