Select Page

Winter Burenbar

Winter Burenbar

Op zaterdag 17 december van 15 tot 20 uur organiseert ‘Zorgzame Buurt Deurne-Zuid’ samen met  Samana, Dienstencentrum Silsburg en De Eerstelijnszone Antwerpen Oost, een Winter Burenbar op Silsburg.

Organisator Riet Van Gansberghe geeft wat uitleg: “Dit is een event voor en door de buurt. Kom langs, drink en eet iets mee en leer je buren kennen. De kerstman en kerstelf zullen langskomen tussen 15 en 16 uur. De kerstman zal gezonde snoepzakjes uitdelen aan alle kinderen. Om 16 uur zal de dansgroep easy moving optreden. Ambiance verzekerd.”

Maar dat is nog niet alles. Riet Van Gansberghe: “Doorlopend kunnen mensen komen genieten van de kerstsfeer, denk aan warme chocomelk, vuurkorven en een klein marktje. De Gezinsbond Deurne-Zuid zal een activiteit aanbieden voor kinderen, namelijk kerstknutselen. Op het marktje zullen buurtbewoners ambachtelijke producten, gebak, enz… aanbieden.”

Winter Burenbar, Herentalsebaan 597, Deurne Zuid. Buurtbewoners die graag een standje zetten op de markt kunnen contact opnemen met eline.degrooff@zorgbedrijf.be. Contact: zorgzamebuurt@elzaoost.be of 0472/536.824

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
18°
Partly Cloudy
05:4021:38 CEST
Feels like: 18°C
Wind: 14km/h WSW
Humidity: 64%
Pressure: 1014.9mbar
UV index: 2

(advertenties)