Select Page

Spring de vakantie uit en het schooljaar in

Spring de vakantie uit en het schooljaar in

Kinderen kunnen naar hartenlust springen op springkastelen in alle vormen, maten en kleuren. Er is ook een paardenmolen en een gigantisch ballenbal.

Voor het vijfde jaar op rij springen alle kinderen van 4 tot 14 jaar de zomer uit en het nieuwe schooljaar in tijdens het gratis Springfestijn. Op vrijdag 30 augustus 2019 van 13 tot 17 uur worden het speelterrein aan de jeugddienst, een deel van de Tweegezusterslaan en de Louis Janssenslaan, omgetoverd tot één groot springparadijs. Alles wat met springen te maken heeft, komt aan bod. Doe uw springschoenen aan en kom samen met uw (klein)kinderen … springen!

Voorstellingen

Er is de poëtische theatervertelling ‘Staal’, over een acrobaat en een muzikant die een droom hebben. En de acrobaten van ‘Tendance Holiday’ zorgen voor luchtacrobatiek dat jong en oud versteld zal doen staan.

  • De voorstelling Staal vindt plaats om 13.30 en 15 uur.
  • Solair Company brengt ‘Tendance Holiday’ (trapeze-act) om 14, 15.30 en 17 uur.

Kleuterzone

Ook voor de allerkleinsten wordt er dit jaar een apart speelterrein afgebakend, zodat ook zij hun hartje kunnen ophalen.

Rommelmarkt

Een deel van de Louis Janssenslaan zal vrijgehouden worden voor standhouders die speelgoed, kinderkleding, kinderboeken,… verkopen. (markt is ondertussen volzet)

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
13°
Cloudy
05:4221:53 CEST
Feels like: 12°C
Wind: 18km/h SW
Humidity: 88%
Pressure: 1012.19mbar
UV index: 0

(advertenties)